Sunday, April 5, 2009

its been a while~

waaa.. lame nye tak update blog ni..
malas + bz..
banyak bnde yg jadi, tp tak sempat nak story kat sini..

eemm ape nak story ek.. dunno la..
ok la cite pasal keje..
ala boring nye cite pasal ni.. :(
ok yg best nye aku dah nak abis praktikal..!!!! yeyeye~

tp sekarang ni ak tgh cari keje tuk cuti 2 bulan nnt..
klu boleh aku nak cari keje yg related ngn programming la..
dah nak dekat final year la kate kan.. hehehe~

haaa ckp pasal final year.. huwaaaa x sangka ak dah nak masuk final year!!!!! :O
aku sekarang tgh dilema..
nak pk tajuk psm ak!! aduss.. nak wat ape yekk...??
ak mesti la nak buat yg berkaitan dgn kos ak..
tp xtau nak buat ape..
membe ak ckp nnt lecturer ade kasi tajuk..
ak sure la tjuk mesti nak grand2.. :(

disamping perasaan ak yg excited nak msuk semester blk..
ak rasa mesti sunyi nnt.. membe ak rmai yg 3thn jer..
so diorg rmai la yg nak blah dah..
waduuuhhh mesti bowink.. :(

ala aku dah xde idea la nak tulis pe lagi..
eemm sambung next time la.. hehehe~
ak nak continue keje la plak..

take care guys..!!
daaaaa~ ;)

4 comments:

ajoy87 said...

salam,
hai...
dah nak abeh study eyh...
i br nak sambung study, u da abeh dah...
mmg laju ar u drive.... hehehehe...
anyway, good luck for final year ok!

Klau nak keje snang jer...
u pg 7Eleven u bwat la programming utk stock br msk nnt... hahahaha...
AllTheBest MIZA!
tata...

oRcHiD said...

laju????
eemm dah nak mati jer rasa ni... :P

ooo smbung ea?? kt shah alam??
congrate! :)

hahaha~ 7eleven?? xleh la..
anyway thanx..
and good luck to u too..

piCaSa said...

salam...
hye cik miza...
srnk ko ek dh nk hbs stdy...
ak br nk amik muet ni haha..
hehehe...
klu de rzk,intake bln 7 nnnt br leh smbg deg..
huhu..
pe2 pn gud luck utk final year ko k..
=)

oRcHiD said...

hye cik tengku..
ade sthn lg insyallah.. :)

ko pon good luck~